lunes, 2 de mayo de 2011

Barça-Madrid, o Barça a "seques"

Ni regals, ni pastissos, ni saltos de cama ni movimientos sexys, el Barça, el Barça ho arregla tot!!! Parlo de mí però ho podria generalitzar. L'efecte Barça és capaç de canviar l'humor, la passió, la comunicació, el desig d'una família, d'una parella, d'una relació, d'un cap de setmana.
L'any passat vam tenir una nena, la Greta, i va ser fruit de la famosa i coneguda "Generación Iniesta", l'etapa d'èxits del Barça: copa, lliga i champions. El resultat, a nivell familiar, va ser un augment de la natalitat, del desembre 09 al gener 10 va augmentar un 2%, just 9 mesos abans dels èxits acumulats del FCB.
La setmana passada amb la victòria del Barça davant el Madrid, va succeïr alguna cosa similar. L'endemà, no només l'humor i l'estat d'ànim de molta gent va canviar gràcies al triomf, sinò que es va veure augmentada i pronunciada pel mal comportament del Madrid: "han quedat retrats, que se jodan". Pel carrer només es parlava d'això... ara s'ha de veure cóm acaba aquest episodi, però estic convençuda que quan perd el Madrid no augmenta la natalitat...

La meva indignació arriba quan ensenyen un video de seguidors del Madrid i surt una noia, amb ulleres de sol a les 12:00 de la nit cridant: "que se mueran los catalanes", però què diu? què fot? per què em foten al mateix sac? Jo em vaig sentir ferida com a catalana, però per què ho barrejen tot, o ho barrejem tot? quina mena d'odi ens tenen a tots els catalans, no tots son del Barça i per mí català no vol dir culé. Però observo, i el comportament és el mateix des d'aquí, no només estem contents quan guanya el Barça, sinó que també quan perd el Madrid. Però això últim ens fa mediocres i poc emocionals....

Ara, la Greta ja te més d'un any i ja sap dir Barça i relacionar-ho amb l'escut del Club.

Moraleja: que guanyi el Barça fa augmentar la natalitat de Catalunya, que perdi el Madrid no, per tant, estiguem contents amb les nostres victòries i no amb les desgràcies dels altres.