sábado, 16 de junio de 2012

La moda i el temps

Prou difícils estan les coses que a més a més el temps i la moda no es posen d'acord. El gènere d'estiu arriba a les botigues al mes de Gener, però encara no ha fet ni fred, i la calor arriba al mes de Juliol, just quan comencen a arribar les prendes d'hivern...
Està fet expressament? És un repte? A veure qui consegueix vendre vestits de tirants al Febrer i jerseis de coll alt a l'Agost? Hi ha un judici final on es repertiran premis? Ah! i quan encara tens tots els vestits de tirants penjats a la botiga, i comença la calor, PAM, venen les rebaixes... què cruel!!!!
I parlo també com a consumidora final, la gent comprem segons el què necessitem... hi ha gent que al mes Maig m'han demanat jaquetes perque fa fresqueta, doncs no, no en tinc! ara tinc coses per anar a la platja!!!! quin lio per tots plegats.
I jo pregunto, després de gairebé un any en aquest món, no seria millor per a tots anar segons temporada de debó? El temps ha canviat, és una realitat, ho diu tothom, científics, biòlegs, la NASA... i què passa, que els que es dediquen a la moda en saben més? o són més llestos? Tan moderns que són i en molts casos tant conservadors, ara a l'Octubre fa calor i al Març fa fred, això ho veu tothom!!!!

Srs. de la moda, per favor, fem un esforç, agafem el calendari, reestructurem la venta i les col·leccions segons el temps. Aquí no hi ha crisis, aquí hi ha canvi climàtic. Fem-ho pels nostres negocis, per les nostres famílies per ajudar a l'economia, de debó, fem un pensament seriosament.

Ingrid dixit.